#1st Font Pack – Fancy

PV

 

Haii ;3

Seperti judulnya, ini berisi tentang font pack fancy yang sering aku pakai 😀

Well, ini bukan punya aku, aku hanya mendownload dan me-nge-pack nya menjadi satu pack agar mudah kalian download ^^

Meskipun begitu, comment before taking yaa xixixi ^^

Here Here!

28 thoughts on “#1st Font Pack – Fancy

  1. aku izin download ini yaa .-. , smwnya kuungkapin disini deh, aku izin download texture, font , and psdnya, kok kamu kreatif buanget sih !? ._. bener” kamu yang aku cari tw slama ini ‘_’ heheh~ thx before to everything ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s