PSD Coloring #32 – Twin’s Lullaby

Untitled-1

Haii :3

Udah beberapa hari aku absen kasih PSD abalan ku ._.v jadi kangen lol xD

Ini aku bawa PSD yang soft-gloomy gitu, ntar hasilnya juga tergantung kalian memodifikasikannya, fill atau opacitynya buat keperluan poster/heade/other art kalian. Mungkin boleh di remake TAPI setelah di remake gak boleh di re-upload dan bilang itu punya kalian.

Aku juga bikin ini sewaktu lihat kopel YoonYul oppa yang cuantik banget di pemotretan High Cut terbaru :”3

Selahkandi download:3

Here Here!

Comment before/after taking~

Advertisements

14 thoughts on “PSD Coloring #32 – Twin’s Lullaby

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s